Noni eli nyt näitä vapun odotettuja kuvia vihdoinkin.
Eli vappuaattona perjantaina pidimme meillä perinteisen vappuillallisen ja paikalle saapui Johku, Matias, Kalle ja Juuso. Matias oli sous chefinä. Illan menu oli seuraava:
Amuse: Etanarisottoa
Hummerikeittoa
Karitsankyljyksiä, fenkolia ja punajuurta
Juustot
Mangosorbettia, mansikoita ja samppanjaa
Crepsit kuohuviini sabayonilla
Illan teemana oli, että Zeuksen keittiö hoitaa ruoat ja vieraat tuovat vinkut ruoalle. Vieraat olivatkin jälleen oikein avokätisiä ja arvosti keittiötä tuomalla pulloittain samppanjaa, jota sitten lipitettiin oikeastaan läpi menun. Kiitos tästä vieraiden.
Ilta oli oikein mukana ja olo sen mukainen aamulla...
Vapppupäivä alkoi perinteisesti Villen luona vappushamppanjalla joka tänä vuona oli Palm's dor 1996 Magnum. Vinkku oli oikein mukana ja meni alas hyvin mansikoiden kaverina. Alkuun oli tosin pakko käydä hakemassa pienet kebabit Arkadian kebabista pahinmaan darraan.
Shamppiksen jälkeen vappu jatkui vappulounaalla viimevuotiseen tapaan Sassossa ja muka olivat Matias, Kalle, Johku, Laura, Antti ja Ville. Ville tosin autoili joten alku maljaksi sai kelvata tällä kertaa Francocartta ja ruokajuomaksi valitsimme 10 vuotta vanhan punkun, joka tosin oli pienoinen pettymys. Jälkkärin kanssa johku valitsi kalleimman jälkkäriviinin, joka olikin oikein hyvää.
Ruoaka oli taas hyvää, mutta ei mitään ihan huippua ja yllättävää. Mutta hyvässä seurassa lounas oli taas onnistunut ja varasimmekin pöydän jälleen ensivuodeksi.
Lounaan jälkeen jatkoimme isoisän vappujuhliin Pakilaan ja siellä oli jälleen proseccoa niin paljon kuin vain jaksoi juoda ja aurinkokin pilkahteli silloin tällöin. Juhlista jatkoimme matkaa viellä enon luokse mutta juhlijat olivat jo sen verran väsyneitä, että samppanjastakin jäi puoli pulloa pöydälle kun väsyneet juhlijat haappuivat kotiin.
Kiitos ja anteeksi...ensi vuonna sitten uudelleen =D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti