maanantai 28. maaliskuuta 2011

Polttarimenu 26.3.2011

Tässä onkin taas vierähtänyt tovi sitten viime kirjoituksen. Joten nyt on hyvä hetki päivittää vähän blogia. Viime viikonloppuna sain kunnian valmistaa neljän ruokalajin illallisen 11 hengen polttariseurueelle.

Edessä oli haastavin illallinen koko "urani" aikana. Mukana oli allergioita valkosipulista punaviiniin ja homman kruunasi viellä kolme raskaana olevaa naista =D Mutta eihän siinä mikään muu auttanut kuin ryhtyä tuumasta toimeen. Mielestäni kehittelin oikein toimivan menun ja ainakin palaute oli pelkkää positiivista.
Alkuun keittiön tervehdyksenä kukkiscouscousia ja tiikeriravun pyrstöä majoneesilla.
Alkupalana punakampelafileitä, punakampela"makkaraa", linssejä ja pinaattia
Pääruokana Iberico-porsaanposkia ja kurpitsapyre vihannesnopilla ja perunakakulla.
Ennen juustoja suu raikastettiin ananasgranitella, joka oli maustettu tähtianiksella sekä vaniljalla.
Juustot oli tälle kertaa valittu niin että ne kävivät myös raskaana oleville.
Illallinen huipentu vadelma ja suklaa jälkkäriin.
Ei sitä aina uskoisi mutta näistä annoksista tuo koko illallinen jälleen kerran syntyi =D Olipas kyllä hauskaa päästä kokkaamaan uusille ihmisille niin pystyin käyttämään jo harjoittelemiani reseptejä, joka helpotti huomattavasti menun rakentamista.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihan mielettömän hyvää!!! Iso kiitos vielä Master Chef Teemulle ja Kalle-apurille!!! :) t. Salla

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä, kiitos herkuista! -Anna (Panda)

    VastaaPoista