Hyvä ruoka on elämys, jonka täydentää hyvä viini ja ennen kaikkea loistava seura. Tässä blogissa pääosassa on laittamani ruoka, mutta huomioon pääsevät myös viinit, ravintolat, ihmiset ja kaikki muu hyvään elämään liittyvää.
keskiviikko 16. maaliskuuta 2011
Resepti: Kurpitsakeitto
Nonni eli eilisen MasterChef jakson ja jatkoonpääsyn kunniaksi helppo resepti kotikokeille.
2 butternuts kurpitsaa
4 dl kermaa
maitoa
2 sipulia
1 solo-valkosipuli
suolaa
valkopippuria
voita
Kuutioi sipulit ja kuoritut kurpitsat. Säästä siemenet ja paahda ne kuumalla pannulla. Kuullota sipulit ja kurpitsa voissa ja kaada sekaan kerma ja sen verran maitoa, että kupritsat peittyvät. Anna poreilla miedolla lämmöllä kypsäksi ja soseuta. Tarjoile esim. kalan tai possuterriinin kera ja lisää päälle hienonnettuja siemeniä. Yksinkertaista ja hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos, maistui ihanalle :)
VastaaPoistaHienoa, että olet jatkossa mutta kurjaa kun ohjelma kohta loppuu. Onneks äidit saa nauttia kokkailuista jatkossakin :)