Le voyage du Gourmand

Hyvä ruoka on elämys, jonka täydentää hyvä viini ja ennen kaikkea loistava seura. Tässä blogissa pääosassa on laittamani ruoka, mutta huomioon pääsevät myös viinit, ravintolat, ihmiset ja kaikki muu hyvään elämään liittyvää.

Reseptit

  • Etusivu
  • Viinit
  • Ravintolat
  • Keittiölaittet
  • Reseptit

Keittiölaittet

Espressokone Ascaso Steel Uno Prof
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)

Tietoja minusta

Oma kuva
Teemu Skogberg
Espoo, Finland
MasterChef 2011 ohjelmasta tuttu, 30-vuotias sähkösuunnittelija ja nykyisin myös catering-yrittäjä. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on ruokaan liittyviä kysymyksiä, tarvitset kokkia tai sinulla on muuten vain kommentoitavaa blogistani! teemu.skogberg(at)gmail.com
Tarkastele profiilia

Hae tästä blogista

Blogiarkisto

  • ▼  2016 (2)
    • ▼  kesäkuuta (1)
      • Kesän nautiskeluun sopii täydellisesti pikaruoka
    • ►  huhtikuuta (1)
  • ►  2014 (2)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  kesäkuuta (1)
  • ►  2013 (10)
    • ►  joulukuuta (2)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  maaliskuuta (1)
    • ►  helmikuuta (2)
  • ►  2012 (47)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (2)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (4)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (7)
  • ►  2011 (34)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2010 (47)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  syyskuuta (3)
    • ►  elokuuta (11)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  kesäkuuta (6)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (4)

Suositut tekstit

  • Ylikypsän lihan valmistus kokeiluja
    Minua on jo pitkään askaruttanut ongelma, miksi välillä lihasta tulee vähän kuivaa ja sitkeää vaikka kuinka yrittäisi vetää sen ylikypsäksi...
  • Resepti: Suppilovahverorisotto pekonilla
    Keväisen tiistain kunniaksi on aika kaivaa viimevuotiset kuivasienet kaapista ja pistää risotto tulille. Risottoon voi käyttää oikeastaan ...
  • The Ledbury, Lontoo
    The Ledbury on kahden tähden ravintola, joka sijaitsee reilun 5km päässä Lontoon keskustasta. Ravintola oli vuoden 2011 suurin nousija Pelle...
  • Akelarre, San Sebastian ***
    Tänään on viimeinen ilta San Sebastianissa ja valitettavasti aamulla joudumme jättämään kauniin kaupungin taaksemme ja suuntaamaan lentok...
  • Savoy at home
    Olen usein miettinyt voittaako kukaan ikinä kaiken maailman arvonnoista, joita netti ja lehdet ovat täynnä. Joku aika sitten yllätyin kun ku...
  • Ihmistä ei voi suunnitella - Kiveä voi, Pentti Muroleen kirjan lehdistötilaisuus
    Sain suuren kunnian valmistaa isoisäni uunituoreen kirjan lehdistötilaisuuteen aamiaisen. Minulta toivottiin astetta laadukkaampaa aamiaista...
  • Dom Perignon tasting @ Chez Dominique, Helsinki
    Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi kävimme Chez Dominiquessa. Taitaa olla peräti kaksi vuotta siitä, kun kävimme lounaalla maistelemassa...
  • Ravintola arvostelussa Bon Vivant (Silja Line)
    Olimme juhlimassa viisivuotis päiväämme tyttöystävän kanssa ruotsin risteilyllä ja päätimme vihdoinkin testata Bon Vivant fine dining ravint...
  • Resepti: Punajuurta ja vuohenjuustoa
    Olin koko viimeviikon flunssassa ja sänkypotilaana. Viikonloppua kohti olo alkoi kumminkin parantua ja aloin kehittelemään mielessäni uutta ...
  • Ravintola arvostelussa Näsinneula, Tampere 26.7.2010
    Näsinneula sijaitsee Tampereella särkänniemen huvipuiston yhteydessä. Ravintola sijaitsee 124m korkeudessa näköalatornin huipulla. Ravintol...

Visited Michelin star restaurants

Chez Dominique, Helsinki **/4 times
Postres, Helsinki */5 times
Demo, Helsinki * /2 times
Carma, Helsinki * 2009
Luomo, Helsinki * /2 times
Gordon Ramsay at Royal Hospital road, London *** 2009
Murano, London * 2009
Pied a Terre, London **2009
Semplice, London * 2009
F12, Stockholm * 2010
Sadler, Milano ** 2008
Le Millenaire, Reims * 2009
Le Foch, Reims * 2011
Le Relais Bernard Loiseau, Saulieu *** 2011
NOMA, Copenhagen ** 2011
Restaurant Philippe Gauvreau, Lyon ** 2011
Ravintola OLO, Helsinki * 2011 /2 kertaa
Fat Duck, Berkshire *** 2011
Hibiscus, London ** 2011
The Ledbury, London ** 2011
Alain Ducasse at Dorchester, London *** 2011
Mugaritz, San Sebastian *** 2012
Darroze, Langon * 2012
Cordellia-Bages, Pauillac ** 2012
Arzak, San Sebastian ** 2012
Akelare, San Sebastian *** 2012
Ron Blauuw, Amsterdam ** 2012
Enoteca Pinchiorri, Firenze *** 09/2012
Osteria di Passignano, Toscana * 09/2012
Dos Palillos, Barcelona * 04/2013
Mathias Dahlgren, Food Bar * 09/2013
Frantzen, Stockholm ** 01/2015
Ekstedt * 01/2015
Ask, Helsinki * 12/2014
Maaemo, Oslo *** 03/2016
Petrus, London * 09/2016
Geranium, Copenhagen *** 01/2017
Metamorfosi, Rome * 10/2017
Pakta, Barcelona * 05/2018
Tickets, Barcelona * 05/2018
Palace, Helsinki * 03/2019
Marchal, Copenhagen * 04/2019
108, Copenhagen * 04/2019
Saisons, Marseille * 10/2019
Une table au Sud * 10/2019

Stars: 72

Lukijat

Etsiresepti

Ruokablogilistan kärjessä

Visitors

Teema: Picture Window. Sisällön tarjoaa Blogger.