sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesän nautiskeluun sopii täydellisesti pikaruoka

Viiden minuutin kesäinen herkkupasta

1 puntti kotimaista parsaa
1 kevätsipulinvarsi
2 valkosipulinkynttä
nippu ruohosipulia
50g voita
Paketti ravioleja (esim. pinaatti ricotta täytteellä tai ilmakuivatulla kinkulla))
suolaa ja pippuria
pikkaisen parmesania
(sitruunamehua itse unohdin ostaa sitruunaa ja toimi hyvin ilmankin)


 
-Pistä vesi kiehumaan kattilaan ja mausta se reilulla suolalla
-leikkaa parsoista kuivat kannat pois ja pilko sopiviksi paloiksi
-Silppua valkosipuli, kevätsipuli ja ruohosipuli
-Lisää pannulle voi, valkosipuli ja kehätsipulin vaalea osa parsan kanssa. Paahda kypsiksi
-Kypsennä raviolit, siivilöi ja kaada paistinpannuun
-Mausta suolalla pippurilla ja parmesanilla ja lisää vihreät osat kevätsipulista sekä ruohosipuli.
-Sekoita nopeasti ja tarjoile heti.
-Avaa viini ja nauti kesästä

Viinisuositus:
Alkosta ja laivalta löytyvä todellinen herkku Bourgognen alueelta. Cuvee E.J. Thevenet Vire Clesse on ryhdikäs voimakasarominen ruokaviini. Alkossakin tällä hetkellä myytävä viini on jo hieman kerennyt ikääntyä ja on vuodelta 2009.

http://www.alko.fi/tuotteet/911197/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti