keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Resepti: Kurpitsakeitto


Nonni eli eilisen MasterChef jakson ja jatkoonpääsyn kunniaksi helppo resepti kotikokeille.

2 butternuts kurpitsaa
4 dl kermaa
maitoa
2 sipulia
1 solo-valkosipuli
suolaa
valkopippuria
voita

Kuutioi sipulit ja kuoritut kurpitsat. Säästä siemenet ja paahda ne kuumalla pannulla. Kuullota sipulit ja kurpitsa voissa ja kaada sekaan kerma ja sen verran maitoa, että kupritsat peittyvät. Anna poreilla miedolla lämmöllä kypsäksi ja soseuta. Tarjoile esim. kalan tai possuterriinin kera ja lisää päälle hienonnettuja siemeniä. Yksinkertaista ja hyvää!

1 kommentti:

  1. Kiitos, maistui ihanalle :)
    Hienoa, että olet jatkossa mutta kurjaa kun ohjelma kohta loppuu. Onneks äidit saa nauttia kokkailuista jatkossakin :)

    VastaaPoista