torstai 7. heinäkuuta 2011

Lounas ja illallinen samana päivänä

Olin sopinut illalliskeikan enoni firman tilinpäätösbileisiin viime kuussa. Sattumalta minulle tuli toinenkin keikka samalle päivälle, joten minun oli loihdittava samaksi päiväksi kaksi menua eri paikoissa. Onneksi sain sovittua ensimmäisen menun "noutopöydäksi", joten aikaa ei menisi tarjoiluun sen enempää. Hauska kokemus, mutta kiirettä piti.
 
Alkuun siianmätileipiä...

...sekä toastskageneita
Pääruoaksi kuusenkerkkälohta, nokkosgraavattua siika ja parsaa sekä mustaherukkasinappia.
Sama setti kokonaisuudessaan
Itseleivotun focaccian kanssa tarjottua voita
Brieeta, timjamilla maustettua camemberttia sekä punajuuriparfait
Hedelmäsalaattia...
Sitten itse asiaan eli tilinpäätösillalliseen. Bileet olivat minulle tutussa ympäistössä ja keittiössä, joten ainakaan pannuja ja astioita ei tarvisi ettiä. Muutenkin ilmapiiri oli mukava koska tunsin entuudestaan jo melkein kaikki illallistajat.
Amusena briemousse, kuivattu serranokinkku ja hunajaa
Alkuruokana jättikatkaravun pyrstöjä ja parsaa
Keittona myskikurpitsakeitto, briossia ja pekonia

"perunarisottoa" ja siikaa
Ankkaa kahdella tapaa ja vihanneskroketti
Kuusenkerkkägranite
Sitruunaa ja lakua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti