
Pinaattiletut:
5 dl punaista maitoa
2 luomu kanamunaa
80g pinaattia
4-5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
paistamiseen kirkastettua voita
-Aja tuore pinaatti ja 3dl maitoa sekaisin blenderissä.
-Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita vispilällä ja tarkista maku
-Anna turvota reilu tunti huoneenlämmössä ja paista letut kirkastetussa voissa valurautapannulla.

Täyte:
Kanttarelleja
Kesäkurpitsaa
Smetanaa
Suolaa ja pippuria
Tuoretta pinaattia
-Paista erikseen kesäkurpitsa kuutiot ja kanttarellit pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla
-Yhdistä sienet, kesäkurpitsa ja pinaatti ja lämmitä nopeasti
-Täytä letut täytteellä ja lusikoi täytteen päälle muutama lusikallinen smetanaa

Kampela
1 iso kampela (neljälle hengelle)
Sitruunan mehua
Suolaa
Valkopippuria
-Nylje kampela ja leikkaa fileet irti vatsa- sekä selkäpuolelta. Trimmaa fileet veitsellä.
-Mausta fileet sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
-Paista fileet pannussa voivaahdossa.

Punakampela on tosi hyvä kala, söin kampelaa usein Italiassa. Valitettavasti Suomessa on vaikea löytää.
VastaaPoista