maanantai 29. maaliskuuta 2010

Joululahja vuodelta 2007

Toissa jouluna annoimme äidilleni joululahjaksi hemmottelupäivän, joka sisältäisi rentouttavaa hierontaa sekä hienon illallisen. Koska yhteistä sopivaa aikaa ei ole löytynyt on illallisen ajankohta venynyt ja venynyt. Mutta nyt saimme vihdoinkin päivän sovittua viime sunnuntaille.

Päätin kokeilla uudelleen possunkylkeä ennene kuin sitä uskaltaa tarjota isommalle jengille ja hyvä niin. Totesimme että lihasta tuli tällä kertaa kuivempaa ja oletan, että se johtuu siitä että keitin ja paistoin lihan uunissa jo aamupäivällä ja annoin sen vetäytyä pari tuntia ennen pintojen paistamista rapeeksi. Joten ensi kerralla heitän palat suoraan pannulle uunista.

Muuten kaikki onnistui suunnitelmien mukaan ja aikataulutus onnistui hyvin eli ruokia tuli pöytään tasaisin väliajoin. Ainoa pieni epäonnistuminen oli suklaa browniet, jotka jouduin tekemään Gordon Ramsayn ohjeella koska jouduin palauttamaan muutama viikko sitten lainaamani suklaa kirjan takaisin äidilleni.

Illan menu oli seuraava:

-Bruschetta
-Maa-artisokka keitto rosmariini kuhalla
-Possunkylkeä sellerin ja porkkanan kera
-Juustot
-Suklaa brownie baileys jäätelöllä








Ensi kerralla illallinen pitää tosin järjestää normaaliin tapaan lauantaina. Yöllinen tiskaaminen, aamun herääminen puoli seiskalta sekä kellon siirto tunnilla sai aikaan pelkästään huonon olon niin päässä kuin vatsassakin.(viiniä en eilen nauttinut, joten siitä oloa on turha syyttää)

Eli ei muuta kuin hyvää joulua!

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanasta illasta, ruoka oli ihanaa niinkuin aina ja hieronta tehokasta, kyllä molemmilla lihakset "huutaa"...

    t.lahjan vastaanottaja

    VastaaPoista