keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Ravintola arvostelussa: Sushi & Rolls, Kapteeninkatu 7 Helsinki


Jokunen viikko sitten avattiin etelä Helsinkiin uusi sushi ravintola. Olin kuullut ravintolasta muutamalta kaverilta ja päätin käydä testaamassa lähi ravintolan.

Muistin osoitteeksi Kapteeninkatu 4 ja kävelimme kympistä aina ykköseen, mutta löytämättä itse ravintolaa. Pienen soittelun jälkeen minulle selvisi sijainti ja kävelimme takaisin lähtöpisteeseen. Nyt tämä hyvin naamioitu ravintola vihdoin löytyi. Tosin sisäänkäynti oli Pietarinkadulle ja Kapteeninkadulle näkyi ainoastaan harmaaksi teipattu ikkuna.

Sisään saavuttuamme katsoimme listan läpi ja lounas listalta löytyi kolme valmista settiä. 10/12/15 palan "lajitelmat". Tilattuani tajusin katsoa listaa tarkemmin ja huomasin että kymmenen palan lajitelma sisälsi 8 rullaa ja 2 nigiriä. No ei enään auttanut itku markkinoilla olin jo tilannut 10 ja 15 palan setit.

Olimme kahden muun asiakkaan lisäksi ainoat asiakkaat ja silti jouduimme odottamaan susheja yli 15min. Minusta tämä on aika kohtuuton aika ottaen huomioon lounas ajan. Kun vihdoinkin sushit olivat valmiit ja ne annettiin keittiöstä tarjoiltaviksi. Tarjoilija päätti, että kaverin kanssa jutteleminen on tärkeämpää kuin palvelu joten odotimme susheja vielä tovin kunnes juttua ei enään riittänyt.

Saatuamme annokset lautasilla tosiaan oli pelkkiä rullia ja muutama nigiri. Wasabipallo oli lähes olematon. Itse rullissa oli täytteenä lohta ja tonnikalaa mikä oli hyvä, mutta rulliin oli eksynyt myös herneenversoja jotka peittivät kaikki kalan aromit alleen. Riisissä oli melko mautonta mutta muuten koostumukseltaan hyvää. Sisustus oli viimeisenpäälle ja ravintola oli sisältä kaikinpuolin viihtyisä.

Ruoka-annokset saisivat sisältää vähän useampia erinlaisia susheja ja palvelun pitäisi olla nopeampaa niin tämä voisi olla yksi suosikki sushi ravintoloistani. Nyt pitää kuitenkin miettiä pitkään ennen kuin raaskin käydä testaamassa paikan uudelleen. Myös hinnat oli todella korkeat 10 palaa 12,1€ ja 15 palaa 15,9€ ottaen huomioon rullien määrän.

Hyvää: Ravintolan sisustus
Huonoa: Palvelu, yksipuoliset annokset, hinta, Traktori ravintolan edessä, vaikea löytää

**/ *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti