Illan menu oli seuraava:
Tattikeitto ja Suomalaista "kaviaaria" (Amuse bouche)
Siikaa ja uusiaperunoita
Lohta ja munakoisoa
Ankkaa sellerillä ja mansikoilla
Juusto duo
Kesän marjoja mascarponevaahdolla (väliraikastaja)
"Pina Colada"
Suomalaisella "kaviaarilla" ja oman maan ruohosipulilla höystettynä
Lisukkeena itse valmistettuja perunalastuja, ruohosipuli kastiketta sekä mätiä
Lohisashimia grillatun munakoison ja tuoreiden tomaattien kera. Kastikkeena yrttiöljy
Lisäksi annoksessa oli porkkanapyrettä, punajuurta sekä mansikoita. Ankka oli mureinta, mitä olen koskaan valmistanut.
Yritin ostaa Paalaselta ruminta ja pahimman makuista juustoa mitä löytyy (Jukka Sinivirran mukaan parasta mahdollista), mutta kuulema ihmiset haluavat vain kauniita ja hyvän tuoksuisia juustoja. Joten jouduin jälleen kerran tyytymään briihin sekä roquefortiin =(
Mustikoita, vadelmia ja mansikoita mascarponevaahdolla. Tämän kanssa ei voi mennä pieleen.
Kookoshyytelöä kookosrommilla terästettynä, Kevyesti grillattua ananasta, ananas sorbet ja kookosta. Resepti kaipaa viellä hiomista, mutta ainakin vieraat tykkäsivät.
Näyttääpä hyvältä(poislukien toi sienikeitto) =). Ootteko adoptoinu Anan? Joonaksen letistä tuli aika magee!!!
VastaaPoistaNo kyl kato serkuksien puolisot pääsee messiis tietty. Niinku Svetaki pääsee divers menuun (jos säki tuut).
VastaaPoistaHarmi et Joonas leikkas ton irokeesin jo pois. Kuvasta ei oikee näy mut mä leikkasin sen sivulle ristinollaruudukon mis pelasin itteeni vastaa yhen pelin =D
Kyllä taas ruoat oli herkullisen kuuloisia...:)
VastaaPoistaEnpä lainkaan ihmettele, että veljeni ilmoitti ettei halua Joonaksen lähtevän Santa Margeritaan tuolla tukalla, hih...
Kyllä ristinolla ruudukko näkyy...