tiistai 9. elokuuta 2011

Arkiruokaa

Kokatessa sattuu ja tapahtuu...
...kyl mä ainaki mietin et pitää varoo ettei pistä niitä takalevyi päälle minkä päällä misat oli =D
 Tarkkaa hommaa..
Siikaa ja vihanneksia:
100g siikafileitä per henkilö
mini porkkanoita
purjoa
kevätsipulia
varhais perunoita
tillimajoneesia
persilja beurre monte
salty fingers
kukkakaalia
Amaranttia
Friteerattuja persiljoita sekä punajuuria

Paista kalan nahka rapeaksi voissa ja mausta suolla ja pippurilla. Paista purjot ja perunakuutiot (esikeitetyt) voissa pinnalta ruskeiksi. Esikeitä kukkakaalit. Friteeraa persiljat 160-asteessa ja punajuurilastut 180-asteessa. Paista porkkanat juuri ennen asettelua. 

Beurre monte
200g voita
sitruunamehua
1/2 shalottisipuli
suolaa, pippuria
1 rkl vettä

kuullota shalotti nokereessa voita lisää vesi ja sitruunamehu ja lisää voi nokareina kokoaika sekoittaen. Mausta hienonnetulla persiljalla juuri ennen tarjoilua.

Kokoa kaikki komponentit lämmitelly lautaselle ja kaada päälle kastiketta ja nauti. 

Suklaamoussea, vaniljajäätelöä, pistaasia ja vadelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti