Uunissa kuivumassa sipulicrust ja kalamata oliivit
Piparien leipomista ja glögiäJäätelökoneessa piparminttujäätelöä
Ostin ensimmäistä kertaa sillifileitä, mutta ne tulivatkin kokonaisina ruotoineen päivineen...
...Pienen opettelun jälkeen sain kumminkin neljä siistiä filettä
25 hengen illalliseen tarvitaan jo aikamoinen kasa raaka-aineitakin.
Glögiä agarilla hyydytettynä
Pari kiloa maa-artisokkia odottaa kuorijaansa
Sisko työn touhussa
Höyrytettyjä punajuuria ja timjamia
Poron sisäfileet vakuumipusseissa odottamassa pääsyä kylpyyn vesihauteessa
Pitää kokilla olla vähän kokkausvinkkuakin =D
Pientä virittelyä että saatiin uuni sopivalle käyttökorkeudelle
Pientä misaamista ja ihmettelyä ennen menun alkua
"Rosolli" eli alla suolasilliä, rosolli vihannekset ja punajuurivaahto
Leipäpurua, kuivattua oliivia sekä paistettuja saaristolaisleipä kuutioitaLohisashimirulla, graavilohta, tillimajoneesia ja saaristolaisleipää. Kuvasta puuttuu marinoitu punasipuli.
Pientä viimeistelyä keittoon
Kolme katsoo ja yksi tekee. Tämähän on kuin kaupungin työmaalta.
Maa-artisokkakeittoa, katkarapua ja maa-artisokka sipsejä.
Joulukinkku muuttui possunpotkaterriiniksi hunajasinappimajoneesin ja sienisalaatin kera. Terriini lepää lanttupyrepedillä.
48 asteista poroa ja oli kyllä mureeta.
Poroa, punajuurta, porkkanaa ja puikulaperunaa.
Maustekakkua, pistaasia, vadelmaa ja piparminttujäätelöä
Itsenäisyyspäivänä sama menu kaveriporukalla. Ainakin on iloisen näköistä porukkaa.
Jälkiruoka versio 2. lisänä mantelicrumble, suklaakakku sekä kanelimarenki.
Jostain syystä väliraikastajat on unohtunut kuvata. Väliruokina toimi kuitenkin pipari ja roquefortmousse sekä valkosuklaa pannacotta ja tyrni. Pitänee tehdä uudestaan ainakin valtavan suosion saavuttanut pannacotta niin saadaan kuva myös siitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti