lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesäkauden avajaiset kaupungissa

Viikonlopun kokkauskeikat on vihdoinkin ohi ja aurinkokin paistoi kauniisti koko päivän. Lopultakin sain pienen lepotauon duunien keskelle. Pari pulloa vinkkua ja hyvää seuraa, siitä on kesä tehty!
Alkuun porkkanaa x5 ja vuohenputkea. Eli porkkanapyrettä, pieniä porkkanoita, friteerattua porkkanan kuorta, porkkana sipsejä ja porkkanapyörykät.
 Kesän kunniaksi juomana tietenkin valkoviiniä ja samppanjaa!
 Toisena alkuruokana paistettuja perunoita, keltuaista, parsaa ja hollandaise-kastiketta.
 Pääruokana eiliseltä ylijäänyttä lihaa itämäisella kastikkeella ja nuudeleilla.
 Jälkkärinä suklaata, mansikkaa ja mascarponea.
Seuraavaksi Kallelle kisastudioon kannustamaan Venäjän mummot voittoon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti