Hyvä ruoka on elämys, jonka täydentää hyvä viini ja ennen kaikkea loistava seura. Tässä blogissa pääosassa on laittamani ruoka, mutta huomioon pääsevät myös viinit, ravintolat, ihmiset ja kaikki muu hyvään elämään liittyvää.
perjantai 30. huhtikuuta 2010
Perjantai resepti vkl 18
Persilja kuorrutetut karitsan kyljyksiin
-Marinoituja karitsan kyljyksiä
-sinappia
-nippu persiljaa
-kuiva ranskanleipä
-suolaa
-pippuria
Viipaloi kuiva leipä ja hienonna se persiljan kanssa kutterissa, mausta suolalla ja pippurilla. Paista lihojen pinnat kuumalla pannulla nopeasti kiinni. Sivele pinnat sinapilla ja painele persiljaleipä hakkelus pintaan ja paista 140 asteisessa uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 57 astetta. Anna levätä folion alla muuta minuutti ja leikkaa tarjoilu muotoon. Tarjoile esim fenkolimuusin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti